Ayhan Akman, Seçil Erzan'dan parasını nasıl kurtardığını anlattı: Tek salak benim sanıyordum

Arda Turan Fatih Terim Dolandırıcılık yöntemleri Gündem haberleri
Ayhan Akman, Seçil Erzan'dan parasını nasıl kurtardığını anlattı: Tek salak benim sanıyordum

Seçil Erzan olayında parasını kurtaran eski futbolcu Ayhan Akman sessizliğini bozdu. Faiz almadığını, sadece verdiği parayı geri aldığını öne süren Akman, "Ben tek salak kendimi zannediyordum. Bilsem onları da uyandırmaz mıyım?" sözleriyle kendini savundu.

Eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın yüksek gelir vaadeden hayali fon yaratarak futbolcu ve iş insanlarını dolandırdığı dava gündemdeki yerini koruyor.

"Fatih Terim Fonu"na katılan ve daha sonra parasını alamadığı için Erzan'ın ofisini silahla bastığı iddia edilen eski futbolcu Ayhan Akman sessizliğini bozdu.

Gazeteci Fatih Altaylı'ya konuşan Akman, faiz almadan parasını kurtardığını anlattı.

Erzan'ı 10-12 yıldır tanıdığını ve bankanın Florya şubesi ile çalıştığını anlatan Akman, 2022 yılının Haziran ayında Erzan'ın kendisini arayarak şubeye davet ettiğini söyledi.

Erzan'ın bankanın yurt dışında oluşturduğu bir fonu olduğunu ve çok yüksek getiri sağladığından bahsettiğini iddia eden Akman, "Sadece bankanın çok iyi müşterilerini bu fona aldıklarını, sınırlı olduğunu benim de yıllardır banka ile çalışmamdan dolayı bana bu teklifi yaptığını söyledi. Israrla yurt dışı bir fon olduğunu ve gizli olduğunu söylüyordu." dedi.

Erzan'ın Fatih Terim ya da başka bir kişinin ismini vermediğinden söyleyen Akman, "Denizbank’taki hesabımdan çektim ve kendisine verdim." dedi.

"PARAMI BANA GERİ VERDİ"

İşlemden sonra resmi dekont istediğini sözlerine ekleyen eski futbolcu, "Neredeyse her gün arayıp belge nerde, dekont nerde diyorum. Sonunda ‘Dekontu sen veremeyeceksen ben genel müdürlüğe gidip onlardan kendim isterim’ dedim ve bu durumu üst yönetime şikayet edeceğimi söyledim. Bunun üzerine bana paramı geri verdi." diye konuştu.

"NE YATIRDIYSAM ONU ALDIM"

Faiz almadığını iddia eden Akman, "Ne yatırdıysam onu aldım. Hatta eşim bile kızdı o zaman bana 6-7 ay boşuna kaybettim diye. Şimdi şükrediyoruz parayı kurtardığımıza." dedi.

"Benim ne Arda’dan ne diğerlerinden haberim yoktu. Ben tek salak kendimi zannediyordum. Bilsem onları da uyandırmaz mıyım?" sözleriyle kendini savunan Akman, "Gerçi o saatten sonra uyandırsam ne olacak. Herkes parayı kaptırmış meğer" dedi.

 

Kaynak: Haber Global TV