Aydın'ın Karacasu ilçesinde bir çocuk, kendisine saldıran köpeklerden kaçarken cipin altında kaldı

Aydın Gündem haberleri
Aydın'ın Karacasu ilçesinde bir çocuk, kendisine saldıran köpeklerden kaçarken cipin altında kaldı

Aydın'ın Karacasu ilçesinde 16 yaşındaki Bahtiyar Aktaş, kendisine saldıran sokak köpeklerinden kaçmaya çalışırken bisikletiyle cipin altında kaldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar oluşan ve ayağı kırılan Ayakdaş, köpekler peşinden gelince cipi fark etmediğini söyledi.

Aydın'ın Karacasu ilçesine bağlı Yaylalı Mahallesi'nde yaşayan Bahtiyar Ayakdaş, önceki gün öğrenim gördüğü Şehitler Ortaokulu'na gitmek için bisikletiyle yola çıktı. Ayakdaş, Kemalpaşa Caddesi'ne geldiğinde iki sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Paniğe kapılan Ayakdaş, bölgeden uzaklaşmaya çalışırken yağmur nedeniyle ıslanan yolda bisikletinin kayması sonucu A.Z.'nin kullandığı 06 CUC 462 plakalı cipin altında kaldı. Ayakdaş, çevredekilerin ihbarıyla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Bahtiyar Ayakdaş’ın sağ ayağındaki iki kemiğin kırıldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar oluştuğu belirlendi.

Kaçmaya çalışırken cipi fark etmediğini dile getiren Bahtiyar Ayakdaş, o anları anlattı. Ayaktaş, "Caddede ilerlerken köpeklerin saldırısına uğradım. Arkamdan kovalamaya başladı. Gece yağmur yağdığı için yerler de ıslaktı. O sırada arkamdan gelen aracı fark etmedim ve altına girdim. Arka tekeri de ayağımın üzerinden geçti. Sağ ayağımın iki kemiği kırıldığı için ameliyat oldum. Şu anda gayet iyi durumdayım. Karacasu ilçesinde bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

'ALLAH'A ŞÜKÜR CANINDAN OLMADI'

Ayakdaş’ın babası Şükrü Ayakdaş ise sürücü A.Z. hakkında şikayetçi olmadıklarını belirterek, "Köpekler kovalamaya başlayınca oğlum da kaçmaya çalışıyor. Bir gün önce yağmur yağdığı için yerler ıslak olunca bisikletle kayıp arkasından geldiğini fark etmediği cipin altına girmiş. Kazada aracın arka tekeri oğlumun sağ ayağının üzerinden geçiyor. Daha önce de bu bölgede sokak köpekleri başka bir kişiye saldırdı. Yetkililere durumu bildirmiştik, yeniden böyle bir olay yaşandı. Çözüm bulunmasını istiyoruz. Şu anda oğlum tedavi görüyor, tamamen iyileşmesi uzun sürecek. Sağ ayağında iki kemik kırık. Allah'a şükür canından olmadı. Biz ona şükrediyoruz. Daha da kötüsü olabilirdi" diye konuştu.

 

Kaynak: DHA

Aydın Aydın haberleri