Aydın'da facia! Sulama havuzuna düşen çocuğu kurtarmak isteyen 2 kişi öldü

İHA
Gündem haberleri Aydın Hayatını kaybetti
Aydın'da facia! Sulama havuzuna düşen çocuğu kurtarmak isteyen 2 kişi öldü

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde sulama havuzuna düşen çocuğu kurtarmak isteyen 3 kişiden 2'si hayatını kaybetti. Sudan çıkarılan ve zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan küçük çocuk ve babasının ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Aydın'da sulama kanalına giren çocuğu kurtarmak isteyen 2 kişi öldü. 

Sultanhisar ilçesinde sulama havuzuna düşen çocuğu kurtarmak için havuza giren 3 kişiden 2'si hayatını kaybetti. Sudan zehirlenme şüphesiyle çıkarılan çocuk ile onu kurtarmak için suya atlayanlar arasında olan babası hastaneye kaldırıldı.

Olay, Sultanhisar ilçesi Hancıoğlu mevkisinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir çocuk tarla sulama havuzuna düştü. Boğulma tehlikesi geçiren küçük çocuğu gören 3 kişi, çocuğu kurtarmak için havuza girdi.

Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Havuza giren 3 kişiden 2'si hayatını kaybederken, baba ve 5 yaşındaki kızı ise havuzdan çıkarıldıktan sonra sudan zehirlenme şüphesiyle Nazilli ve Sultanhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Küçük kızın ve babasının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.