Aydın'da 2 ay önce evlendiği eşini öldüren Mustafa Aydoğdu tutuklandı

Aydın Kadın cinayetleri kadın cinayeti Gündem haberleri
Aydın'da 2 ay önce evlendiği eşini öldüren Mustafa Aydoğdu tutuklandı

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde eşi Necla Aydoğdu'yu bıçakla katleden Mustafa Aydoğdu, geniş güvenlik önlemi ile adliyeye getirildi. Gazetecilere "Eşkıya değil, efeyiz" diyen erkeğin rahat tavırları dikkat çekti. Mahkemeye sevk edilen katil erkek, tutuklandı.

Eşini gözünü kırpmadan öldürdü, ifade vermeye giderken sergilediği rahat tavırlar gözden kaçmadı.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde tartıştığı eşi Necla Aydoğdu'yu bıçakla öldüren Mustafa Aydoğdu, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Geniş güvenlik önlemi ile adliyeye getirilen Aydoğdu, kendisini görüntüleyen gazetecilere "Eşkıya değil, efeyiz" dedi. Savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Aydoğdu, tutuklandı.

Öte yandan Necla Aydoğdu'nun cenazesi ise memleketi olan Aydın'ın Çine ilçesinin kırsal Esentepe Mahallesi Camisi'nde öğlen kılınan namazın ardından mahalle mezarlığında, gözyaşları içinde toprağa verildi. 

EŞİNİ ÖLDÜREN ERKEKTEN KAN DONDURAN İFADE: AMACI "ÖLDÜRMEK" DEĞİLMİŞ

Evliliğinin ikinci ayında eşini boğazından bıçaklayarak öldüren Mustafa Aydoğdu mahkemede verdiği ifadesinde, "29 Ağustos'ta Ankara'ya gittim. Amacım aşının şeytani düzenin bir parçası olduğunu külliyedeki yetkililere söylemekti. Eşim de aşı yaptırarak şeytani düzenin bir parçası olmuştu. Kendisine hak ya da batıl konusunda seçim yapmasını söyledim. O da, 'Bizi Allah karşılaştırdı. Hep seninleyim' dedi. Ona 'her şeyi bırakıp dedemin bağ evine yerleşelim' dedim. Kabul etti. Olay günü minibüsle yola çıktık. Yol ayrımında indik ve yürüyerek sohbet ettik. Eşim yeşil elma aldı ve şehvetle yedi. Ona 'elmayı Allah rızası için ye' dedim. Bahçeden semizotu topladı. Yiyeceğimiz esnada bana, 'Sen külliyeye provokatörlük yapmaya mı gittin' dedi. Ne olduysa o anda oldu. Bıçakla saldırdım. Amacım öldürmek değil davamı ispatlamaktı" dediği öğrenildi.

 

Kaynak: DHA

Aydın Koçarlı kadın cinayeti