Sürekli adres değiştiriyordu! O anne yakalandı, çocuk korumaya alındı

Gündem haberleri

Aydın'ın Efeler ilçesinde anne M.S.'nin (23), 2 yaşındaki oğlu S.T.'ye sigara içirdiği görüntüler ortaya çıktı. Polis, görüntüyle savcılığa suç duyurusunda bulunulması üzerine çocuğuyla ortadan kaybolan M.S.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Anne, çalışma sonucunda yakalandı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan M.S., iddiaya göre, 'uyuşturucu kullanmak ve satmak' suçundan cezaevinde olduğu öğrenilen, dini nikahla birlikte yaşadığı S.T.'den (28) olan oğluna, evine gelen 1'i kadın 2 arkadaşının yanında sigara içirdi.

ÇOCUĞUN BABASININ KIZ KARDEŞİNE GÖNDERDİ

M.S.'nin arkadaşı, bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi ardından da baba S.T.'nin kız kardeşiyle paylaştı. S.T.'nin kız kardeşi ise görüntülerle Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı'na gidip, suç duyurusunda bulundu.

Sürekli adres değiştiriyordu! O anne yakalandı, çocuk korumaya alındı - Resim : 1

Görüntüler üzerine savcılık, soruşturma başlattı. Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen polis, uyuşturucu kullandığı da öğrenilen M.S.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Ancak M.S., evinde bulunamadı.

Çocuğunu da alarak ortadan kaybolan M.S.'nin sürekli adres değiştirdiği belirlendi.

ANNE YAKALANDI, ÇOCUĞU KORUMAYA ALINDI

Aydın'da, oğlu S.T.'ye (2) sigara içirdiği görüntülerin ortaya çıkması üzerine ortan kaybolan M.S. (23), polis tarafından saklandığı Efeler ilçesi Mesudiye Mahallesi'ndeki evde yakalandı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, S.T.'yi de annesinden aldı. Koruma altına alınan S.T.'nin, işlemlerinin ardından halasına teslim edileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Aydın Aydın haberleri Efeler efeler haberleri uyuşturucu çocuğuna sigara içiren anne Aydın son dakika