Aydın'da kent meydanında çatıya çıktı, kalabalık yaşananları film gibi izledi

Aydın

Aydın'ın Efeler ilçesindeki Atatürk Kent Meydanı'nda bulunan 7 katlı binanın çatısında korku dolu anlar yaşandı. Yoldan geçenlerin film gibi izlediği olayda, intihar için çatıya çıkan şahıs 45 dakika sonra ikna edilebildi.

Aydın'ın Efeler ilçesinin Atatürk Kent Meydanı'nda bulunan 7 katlı binanın son katına intihar için çıkan şahıs, hareketli anlar yaşanmasına neden oldu. Bu sırada yoldan geçen vatandaşlar da olup biteni film gibi izledi. Polis ekiplerinin yoğun çabası sonucu tam 45 dakika sonra ikna edilebilen şahıs, sağ salim aşağıya indirildi.

MALZEMELERİ AŞAĞI ATACAĞINI SÖYLEDİ

Saat 20.30 sıralarında araç ve yaya trafiğinin en yoğun olduğu Atatürk Kent Meydanı'ndaki 7 katlı bir binanın çatısına çıkan H.Ş. isimli şahıs, aşağıya atlayacağını söyledi. Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YÜZLERCE KİŞİ İZLEDİ

Olay yerine gelen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri şahsın atlama ihtimaline karşı önlem alırken, meydana çıkan sokak ve caddeler araç trafiğine kapatıldı. Polis ekipleri de H.Ş.'nin yanına çıkarak ikna etmeye çalıştı. Bu esnada meydanda toplanan yüzlerce kişi, yaşananları film izler gibi izledi.

45 DAKİKA BOYUNCA UĞRAŞTILAR

Zaman zaman kendini aşağıya sarkıtan H.Ş. yürekleri ağızlara getirirken, bazı vatandaşlar da yaşanan hareketliliği cep telefonları ile anbean kayıt altına aldı. Polis ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren ikna çabaları sonucu H.Ç. vatandaşların alkışları arasında çatıdan indirildi. H.Ş. işlemler için ekip otosu ile emniyete götürülürken, kent meydanında hayat normale döndü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Aydın Efeler polis Aydın film 3. Sayfa son dakika