Ayakkabının içinde bulunan bebek kobranın görüntüleri viral oldu

Viral videolar Gündem haberleri Yılan

Sinsice saklanmakta usta olan yılanlar, e en zorlu noktalara bile kayabilirler. Şimdi, bir ayakkabının içine saklanmış küçük bir kobrayı gösteren tüyler ürpertici bir video internette viral oldu.

X'e yüklenen video klipte, bir kadın ayakkabısına sığınan yavru kobra görülüyor. Kobranın başını ayakkabısından çıkardığı, tısladığı ve hatta videoyu kaydeden kişiye saldırdığı görülüyor.

Hindistan Orman Hizmetleri (IFS) Memuru Susanta Nanda, X ile ilgili kısa klibi paylaştı. ''Cobra yeni bir ayakkabı deniyor. Şaka bir yana, muson sona ererken lütfen daha dikkatli olun'' diyerek görüntüleri yayınladı.

Klip paylaşıldığından bu yana 61.000'den fazla görüntüleme aldı. Yorum kısımlarında bazı internet kullanıcıları videoyu “korkutucu” olarak nitelendirirken, bazıları da bilgiyi paylaştığı için IFS görevlisine sadece teşekkür etti.

Yağmurlu mevsimde ayakkabı, tuvalet ve hatta mutfak dolapları gibi soğuk ve karanlık alanları çevreleyen nesneleri veya alanları tutarken her zaman dikkatli olmanız önerilir.

Dünyanın en uzun ve en zehirli yılanı olarak bilinen Kobra cinsi yılanın yavru halindeki görüntüleri kameraya işte böyle yansıdı.

Kobra yılanının uzunluğu ortalama 3.5- ,5 ve 6 metreye kadar ulaşabilir. Ağırlığı da 9 kilograma kadar çıkabilir.

YILAN TARAFINDAN ISIRILSANIZ NE OLUR?

Kobraların zehri, esas olarak nörotoksinlerden oluşur. Yılanın ısırması kişide şiddetli ağrı, bulanık görme, uyuşukluk ve baş dönmesine neden olurken, daha sonra felce de yol açabilir. Isırılan kişiye müdahale edilmemesi halinde solunum yetmezliği meydana gelebilir. Bu durum, kişinin ölümüne neden olabilir.

Kaynak: Haber Global TV

yılan videoları kobra yılan videoları