Avcılar'da tel örgüleri aşarak yola atlayan gence, metrobüs çarptı!

İstanbul Trafik kazası
Avcılar'da tel örgüleri aşarak yola atlayan gence, metrobüs çarptı!

İstanbul Avcılar'da D-100 Karayolu'nu geçtikten sonra tel örgüleri aşarak yola atlayan genç adama metrobüs çarptı. Yaralanan genç ve ani fren nedeniyle yaralanan 3 yolcu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Avcılar’da henüz bilinmeyen bir nedenle metrobüs yoluna giren gence metrobüs çarptı. Kazada metrobüsün çarptığı genç ile metrobüste bulunan 3 yolcu yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Avcılar ile Küçükçekmece arasındaki metrobüs yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir genç, henüz bilinmeyen bir nedenle metrobüs yoluna yaya olarak girdi. Bu sırada Avcılar’dan Küçükçekmece yönüne seyir halinde olan E.K. idaresindeki 34 TN 2956 plakalı metrobüs duramayarak gence çarptı.

Kazada, metrobüsün çarptığı genç ile metrobüs içinde bulunan 3 yolcu da ani fren sırasında yaşanan sarsıntı nedeniyle yaralandı.

Kazada yaralanan 4 kişi Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, kaza sonrasında metrobüs seferlerinde aksama yaşandı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

 

 

Kaynak: DHA

İstanbul Avcılar Gündem haberleri trafik kazası metrobüs kazası