Avcılar'da gözü dönmüş hırsızlar üzerlerine kapıyı kilitleyen güvenlik görevlilerini böyle ezdi

İstanbul

Avcılar’da akıllara durgunluk veren hırsızlık girişimi yaşandı. Hırsızları fark eden güvenlik görevlileri demir kapıyı hırsızların üzerlerine kapattı. Ancak hırsızlar demir kapıyı kamyonetle kırarak kaçtı. O sırada kapının arkasında bulunan 2 güvenlik görevlisi yaralandı.

Avcılar’da plakasız kamyonetle hırsızlık için gelen şüphelilerin üzerine güvenlik görevlileri kaçmamaları için kapıyı kapattı, hırsızlar ise kamyonetle kapıya çarparak kaçtı. Yaşanan olayda o sırada kapının arkasında bulunan 2 güvenlik görevlisi yaralanırken, benzer plakasız araçlı hırsızlık olaylarının bölgede sık sık yaşandığı söylendi.

Olay, dün öğlen 12.00 sıralarında Tahtakale Mahallesi’nde bulunan bir iş merkezinin içinde yaşandı. Plakasız bir kamyonetle marketin otoparkına gelen hırsızlık şüphelilerini güvenlik görevlileri fark etti. Şüphelilerin peşinden giden güvenlik görevlileri, şahıslar kaçmasın diye demir kapıyı üstlerine kapattı. Kapıyı açamayacaklarını anlayan hırsızlık şüphelileri, araçla kapıyı vurup açtı. Bu sırada parmaklıklı demir kapının arkasında bulunan 2 güvenlik görevlisi ise savruldu. Şahıslar kaçarken, güvenlik görevlileri ayaklarından ve kafasından yaralandı. Olay, polis ekiplerine bildirildi. Güvenlik görevlileri ise tedavi olmak için hastaneye gitti.

Kaynak: İHA

Avcılar istanbul hırsızlık haberleri