Arsız hırsız: İlk gün para çaldı, ikinci gün limonata içip çıktı

Mersin

Mersin'de iki gün boyunca üst üste bir atom dükkanına musallat olan hırsız pes dedirtti. Dükkan sahibi esnaf ise kamera kayıtlarını izleterek, 'hakkımı helal etmiyorum' dedi.

Mersin'de 2 gün üstü üste atomcuya giren hırsız, kayıplara karıştı. İlk gün kasadaki parayı çalan hırsızlık şüphelisi, ikinci gün para bulamayınca hem limonata içti hem şişeledi hem de bal kavanozunu çaldı. Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

LİMONATAMI İÇTİ ARTIK HAKKIMI HELAL ETMİYORUM

Başından geçen hırsızlık olayıyla ilgili konuşan Nihat Çevik, uzun yıllardır atomculuk yaptığını söyledi. Yıllardır sattığı ürünleri akşamdan hazırladığını söyleyen Çevik, “İlk olay gününde dükkana girdiğimde baktım kasada para yok. Önce bir şaşırdım daha sonra aradım parayı bulamadım. Sonra kamera kayıtlarına bakınca hırsız girdiğini anlamadım. Dedim ‘helali hoş olsun, ihtiyacı varmış götürmüş.’ Bir gün sonra benim için daha kötü bir şey oldu. Limonatayı bir gün önceden hazırlamıştım. Sabah dükkana bir gittim, limonata boş. Kendi kendime şüpheye düştüm. Acaba limonata yapmadım mı diye söylendim. Tezgahı düzelteceğim zaman baktım bal kavanozu yok. Kamerayı yine açtım baktım ki aynı hırsız yine dükkana girmiş. Bir sefer girdi para götürdü helal ettik, ikinci sefere geldi limonatamı içti, balımı götürdü ve onun içinde özel yaptırdığım kaşığı da götürdü. Artık hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Mersin limonata içen hırsız