Arnavutköy'de iki aile arasında silahlı kavga! Çok sayıda yaralı var

İstanbul Arnavutköy'de korsan taksicilik yaptıkları iddia edilen iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri tarafları ayırmak için havaya ateş açarken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

Olay Yunusemre Mahallesi, Yeşilkır Sokak'ta 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre korsan taksicilik yapan iki aile üyeleri arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Taş, sopa, bıçak ve silahların kullanıldığı kavga nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Havaya ateş açan polis ekipleri, kavga edenleri dağıtmak için, biber gazı da kullandı.

Çıkan kavgada 3 kardeş Cemalettin D., Sezgin D., Ömer D., ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Arnavutköy'de iki aile arasında silahlı kavga! Çok sayıda yaralı var - Resim : 1

ÇEVİK KUVVET GİRİŞLERİ KAPATTI

Kavga sonrasında çevik kuvvet polisleri mahalle giriş ve çıkışlarında geniş güvenlik önlemi aldı ve olayın yaşandığı sokağa giriş çıkışları kapattı. Olay yeri inceleme polislerinin incelemelerinin ardından polis kavga sonrasında olay yerinden kaçan tarafları yakalamak için çalışma başlattı.

Kavga esnasında mahallede kargo dağıtmak için bulunan kargo çalışanı ise kurşunların arasında kaldı o esnada cep telefonundan kayda giren kargo çalışanı korku dolu anları görüntüledi.

Kaynak: DHA

son dakika son dakika haber Arnavutköy