"Arabanın kapısını açmadı diye kovuldu" iddiasına belediye başkanından yalanlama

"Arabanın kapısını açmadı diye kovuldu" iddiasına belediye başkanından yalanlama

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar'ın, şoförünü kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden aldığı iddiasını yalanladı.

Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar'ın şoförü olarak görev yapan Salih Küçük'ü, kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden aldığı ve eski çalıştığı yer olan zabıtaya geri gönderdiği iddia edildi. 

BELEDİYE BAŞKANI KILIÇ: İDDİALARA GERÇEK DIŞI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Yeni Akit'e yaptığı açıklamada, kendisinin yardımcısı Şaban Hüryaşar'ın makam şoförü olarak görev yapan Salih Küçük'ün, başkan yardımcısının kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden alındığı iddialarının gerçek dışı olduğunu söyledi.

"Arabanın kapısını açmadı diye kovuldu" iddiasına belediye başkanından yalanlama - Resim : 1

"ASIL GÖREVİ ZABITA MEMURLUĞUDUR, GÖREVLENDİRMEYİ BEN YAPTIM"

Yeni Akit'in aktardığına göre; Kılıç, "1 yıldır makam şoförü olarak görev yapan mesai arkadaşımız Salih Küçük'ün asıl görevi zabıta memurluğudur. Zabıta memurluğumuzda, bazı personellerimizin emekli olmalarından dolayı ihtiyaç doğmuştur. Salih kardeşimizin asıl kadrosu olan zabıta memurluğuna görevlendirilmesini de şahsım yapmıştır. Olay bundan ibarettir" ifadelerini kullandı.

Bafra