Antalya'dan korkunç haberler: 2 ceset daha bulundu

ANTALYA / İHA
Antalya manavgat
Antalya'dan korkunç haberler: 2 ceset daha bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sahilde çürümeye yüz tutmuş kimliği belirsiz 2 ayrı ceset bulundu. Bugün Antalya'nın Serik ilçesinde de bir kadın cesedi bulunmuştu.

Antalya Manavgat'ta Taşağıl Mahallesi'nden gelen ihbarı değerlendiren Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Taşağıl Karakolu'na bağlı ekipler, golf otelin sahilinde cesetle karşılaştı.

Aynı saatlerde Kızılot’ta bulunan bir otelin sahilinde ceset olduğu ihbarı Çenger Jandarma Karakolu ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler, bu bölgede de üzerinde sadece ayakkabı ve şort olduğu değerlendirilen kıyafet bulunan çürümeye yüz tutmuş cesetle karşılaştı.

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Cesetlerin denizden dalgalarla sahile çıktığı değerlendirilirken olay yerlerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi.

Kimliği ve cinsiyetleri belirlenemeyen 2 cesedin, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi, Adli Tabip ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi.

Bugün Antalya'nın Serik ilçesinde de sahile vurmuş bir kadın cesedi bulunmuştu. 

3 GÜN ÖNCE DE 2 CESET BULUNMUŞTU

Diğer taraftan, 3 gün önce yine dalgalar Çenger sahilinde ve Alanya sahilinde yine çürümüş vaziyette 2 ceset bulunmuştu.