Antalya'da yolcu almak için otogara giden şehirlerarası otobüs, alevlere teslim oldu

Antalya Gündem haberleri
Antalya'da yolcu almak için otogara giden şehirlerarası otobüs, alevlere teslim oldu

Antalya’da yolcu almak için otogara giriş yapan şehirlerarası yolcu otobüsü, cayır cayır yandı. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı olayda, otobüs kullanılamaz duruma geldi.

Otobüs alev alev yandı, içinde yolcu olmaması faciayı önledi. 

Olay, Kepez ilçesi Antalya Bulvarı Otogar Kavşağı üzerinde meydana geldi.

Antalya'da yolcu almak için otogara giden şehirlerarası otobüs, alevlere teslim oldu - Resim : 1

Edinilen bilgiye göre; Hakan T. yönetiminde bulunan otobüs akşam saat 21.00’da Antalya-Adana seferinin yolcularını almak üzere sanayiden otogara doğru yola çıktı. Otobüs otogar kavşağına geldiği sırada motor kısmından dumanların çıktığını gören sürücüler şoförü uyardı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Antalya'da yolcu almak için otogara giden şehirlerarası otobüs, alevlere teslim oldu - Resim : 2

ÇOK SAYIDA EKİP MÜDAHALE ETTİ

Otobüs çıkan dumanların ardından bir anda alevlere teslim oldu. Alev alev yanan otobüse ekipler kısa surede müdahale etti. Şoför ve muavinler ise olaydan yara almadan kurtuldu. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın köpüklü su kullanılarak kısa surede söndürüldü. Yangında otobüsün motor kısmı ve yarısı yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında otobüste kimsenin olmaması ise büyük bir faciayı önledi. Yangının çıkış nedeni ise yapılan incelemenin ardından netlik kazanacak. Polisin olayla ilgili inceleme başlattı.

Antalya'da yolcu almak için otogara giden şehirlerarası otobüs, alevlere teslim oldu - Resim : 3

 

Kaynak: İHA

Antalya otogar yolcu otobüsü yangın