Antalya'da şüpheli kadın ölümü: 2 çocuk annesi Huri Yoğun, ormanlık alanda yaşadığı konteynerde ölü bulundu

Antalya Gündem haberleri

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandaki bir konteynerde yaşayan 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Huri Yoğun, birlikte yaşadığı erkek tarafından yatakta ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bir kadın daha şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti.

Olay, Çağlayan Mahallesi’nde bulunan ormanlık alandaki konteynerde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, dini nikah altında birlikte yaşadığı Oktay A. sabah uyandığında 2 çocuk annesi 38 yaşındaki Huri Yoğun’un yatakta hareketsiz bir şekilde buldu. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yoğun’un hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının öldüğünün belirlenmesi üzerine Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Sarılar Jandarma Karakolu ve Olay Yeri İnceleme ekibi gelerek inceleme ve çalışmalar gerçekleştirdi.

Antalya'da şüpheli kadın ölümü: 2 çocuk annesi Huri Yoğun, ormanlık alanda yaşadığı konteynerde ölü bulundu - Resim : 1

Sarılar Jandarma Karakoluna bağlı ekipler tarafından bilgisine başvurulan Huri Yoğun’un birlikte yaşadığı Oktay A., uyuduklarında kadının bir şeyinin olmadığını ve her gün kendisini öğleden sonra uyandırdığını belirterek, kendisinin kalktığını, hareketsiz yatan kadının elini yokladığında elinin ve vücudunun soğuk olduğunu, nabzının atmadığını görünce yaklaşık 50 metre ileride annesinin yaşadığı konteynere gittiğini ve annesine haber verdiğini, annesinin de 112’yi aradığını söyledi.

Antalya'da şüpheli kadın ölümü: 2 çocuk annesi Huri Yoğun, ormanlık alanda yaşadığı konteynerde ölü bulundu - Resim : 2

Ölüm haberi üzerine olay yerine gelen Huri Yoğun’un kızı, damadı ve diğer akrabaları, Oktay A.’ya sözlü ve fiili saldırıda bulunurken, araya giren jandarma ekipleri olayın büyümesini engelledi.

 

Kaynak: İHA

Antalya Manavgat şüpheli kadın ölümü şüpheli kadın ölümleri