Antalya'da Rus ve İngiliz turistlerin 'kız arkadaşıma baktın' kavgası kamerada

Antalya'da bulunan beş yıldızlı bir otelde, Rus ve İngiliz turistlerden oluşan iki grup arasında kavga çıktı. Önce bire bir başlayan "Kız arkadaşıma baktın" kavgası, kavga edenlerin arkadaşlarının da katılması ile büyüdü.

İki turist grubu arasındaki kavga, pazartesi akşamı Muratpaşa ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde yaşandı. Otelde konaklayan Rus ve İngiliz turistler, bahçede otururken birbirlerine laf atmaya başladı. Rus gruptan bir kişi ile diğer gruptan İngiliz turist, birbirlerine saldırdı. 'Kız arkadaşıma neden baktın?' sözüyle çıkan tartışma, yumruklu kavgaya dönüştü.

İki turist grubu birebir kavgayı önce seyretti, ardından kavgaya dahil olunca ortalık savaş alanına döndü. Otelde konaklayan diğer turistler, kavgayı korku dolu gözlerle izlerken, tesis çalışanları gruba müdahale edemedi. Rus turist, bahçe masa ve koltuklarını parçaladı. Turistlerin kız arkadaşları çığlık atarak bahçeye gelip kavga edenleri ayırdı. Rus turistin burnu, İngiliz turistin ise kolu kırıldı. Turistler otele gelen sağlık ekibi tarafından tedavi edildi.

Kaynak: DHA

Antalya haberleri Antalya beş yıldızlı otel