Antalya'da plajda akıllara durgunluk veren olay kamerada! Havluyla yüzünü gizleyip dans etti ve...

Gündem haberleri Antalya

Antalya'nın mavi bayraklı Konserve Halk Plajı'nda kimliği belirsiz bir kişi yüzünü gizlediği havluyla güvenlik kamerası önünde uzun süre dans ettikten sonra onlarca plaj şemsiyesini denize attı.

Turizm kenti Antalya'da yaz sezonu açıldı. Yerli ve yabancı tatilciler, kentin ünlü sahilleri ve koylarına giderek denizin ve kumun keyfini sürüyor. Plajlarda renkli manzaralara rastlanıldığı bugünlerde ilginç görüntüler de yaşanıyor. Muratpaşa Belediyesi'nin ilçede ücretsiz hizmete sunduğu mavi bayraklı plajı Konserve Koyu Halk Plajı'na kimliği belirsiz bir kişi gece saatlerinde zarar verdi.

Plajın ahşap platformu üzerinde beyaz bir havluyla yüzünü gizleyen kişi, güvenlik kamerası önünde uzun süre dans etti. Alkollü olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz kişi, daha sonra dansı bırakıp plaj şemsiyelerini tek tek denize attı. Onlarca şemsiyeyi denize attıktan sonra şezlonglara yönelen kişi, şezlonglar yere sabitlendiği için denize atamadı. Sabah saatlerinde plajı hizmete açan ve temizlik yapan personellerin fark ettiği olayı gerçekleştiren kişinin kimliğinin tespiti ve neden böyle bir eylemde bulunduğu merak konusu olurken Muratpaşa Belediyesi bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Antalya'da plajda akıllara durgunluk veren olay kamerada! Havluyla yüzünü gizleyip dans etti ve... - Resim : 1

 

Kaynak: DHA

Antalya dans plaj havlu