Otel çalışanı kadın dehşeti yaşadı! Tanımadığı halde takip etti...

Gündem haberleri Antalya

Antalya'da, otelde çalışan ve işe gitmek üzere evinden çıkan E.Ş., peşinden gelen E.K. (22) tarafından sırtından bıçaklandı. Polisin kısa sürede gözaltına aldığı E.K., A.'yı başka birine benzettiği için bıçakladığını öne sürdü.

Olay, önceki gün saat 05.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi 531 Sokak'ta meydana geldi. E.K., oteldeki işine gitmek üzere evinden çıkıp, kaldırımda yürüyen E.Ş.'yi takibe aldı. Bir süre yürüyen A.'nın arkasından yaklaşan E.K., cebinden çıkardığı ekmek bıçağı ile A.'yı sırtından yaralayıp kaçtı. 

Otel çalışanı kadın dehşeti yaşadı! Tanımadığı halde takip etti... - Resim : 1

A.'nın yardımına çevrede bulunanlar koştu. E.A., çağırılan sağlık ekibince ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ameliyata alınan E.A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Otel çalışanı kadın dehşeti yaşadı! Tanımadığı halde takip etti... - Resim : 2

Operasyon düzenleyen Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri de E.K.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. İfadesinde E.A.'yı çöplerden atık toplayan birine benzettiği ve kendisine zarar vereceğini düşündüğü için bıçakladığını öne süren E.K., "Bu yüzden takip edip bıçakladım" dedi.

Öte yandan E.K.'nin, E.A.'yı takip etmesi ve sırtından bıçakla yaralaması, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Polisteki sorgusu süren E.K., adliyeye sevk edilecek. 

Kaynak: DHA

Antalya Gündem haberleri Antalya haberleri