Mesai arkadaşı olan kadına şiddet uygulayan erkeğe meydan dayağı

Antalya Gündem haberleri Kadına yönelik şiddet

Antalya'da mesaiye geç geldiği için bayram namazına yetişemediğini iddia ederek mesai arkadaşı Figen Kaya'ya (40) sokak ortasında şiddet uygulayan Erkan Şahin isimli erkek, olayı gören çevre sakinleri tarafından dövüldü.

Antalya'da kadına şiddet uygulayan bir erkek, meydan dayağı yedi.

Olay, saat 07.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Molla Yusuf Mahallesi'nde yaşandı.

Bir sitenin güvenlik görevlisi olarak çalışan Erkan Şahin, mesaiye geciktiği için bayram namazına yetişemediğini öne sürerek aynı sitede güvenlik görevlisi Figen Kaya ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonrasında Şahin, Kaya'nın boğazını sıkıp yumruk attı. Şahin'in Kaya'yı darp ettiğini gören çevredekiler, müdahale etti.

"BOĞAZIMA SARILDI, YUMRUK ATTI"

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Figen Kaya, “Bu sabah maalesef görev arkadaşım tarafından şiddete uğradım. Şiddetin bir sebebi olmaz. Sebep aramak doğru değil bence ama benim görevime geç kaldığımı söyledi. Geç kalmamıştım. Üzerime doğru geldi, kendimi geri çektim. Önce boğazıma sarıldı ve hırpaladı. Ardından yere düşürdü ve üzerime atladı. Arkadan saçımı çekti. Sol tarafıma yumruk attı. İmdat diye bağırınca Allah’tan bayram namazından çıkanlar müdahale etti. Eğer onlar olmasaydı daha kötü şeyler olabilirdi” dedi.

"İŞE GİTMEYE KORKUYORUM"

Olay sonrası şikayetçi olduğunu belirten Figen Kaya, Erkan Ş.’nin ifadesinin ardından serbest bırakıldığını ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu söyledi. Kaya, “Şu anda can güvenliğim yok. Ben cuma günü işe gideceğim, bu kişi orada yine beni taciz edip rahatsız edebilir. Aileden biri olmadığı için uzaklaştırma kararı verilemiyor. Bu mesleği yapamamasını ve kartının alınmasını istiyorum. İşe gidersem korkacağım ve tedirgin olacağım. Psikolojik bir rahatsızlığı varsa daha büyük zararlar verebilir” ifadelerini kullandı.

Mesai arkadaşı olan kadına şiddet uygulayan erkeğe meydan dayağı - Resim : 1

 

 

Kaynak: DHA

Antalya kadına yönelik şiddet