Antalya'da iki ilçeden acı haberler: Kazalarda 5 ölü, 9 yaralı

Gündem haberleri

Antalya'nın Korkuteli ilçesindeki kazada tır ve kamyonun çarpışması sonucunda 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Manavgat ilçesinde de safari turu yapan cipin uçuruma devrilmesi sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde tır ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Kaza, Korkuteli-Bucak yolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Plakası henüz öğrenilemeyen tır ve kamyonun çarpışması sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı. Yaralı için hava ambulansının gelmesi beklenirken, ekiplerin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

Antalya'da iki ilçeden acı haberler: Kazalarda 5 ölü, 9 yaralı - Resim : 1

SAFARİ CİPİ UÇURUMA YUVARLANDI

Manavgat'ta Oymapınar bölgesine safari düzenleyen bir tur firmasına ait M.D. idaresindeki  cip, saat 12.00 sıralarında sürücüsünün kontrolünden çıkıp uçuruma yuvarlandı.

Antalya'da iki ilçeden acı haberler: Kazalarda 5 ölü, 9 yaralı - Resim : 2

300 metre yuvarlanan cipin sürücüsü M.D. olay yerinde yaşamını yitirdi, 5'i Türk, 9 turist yaralandı. Yaralılar, ihbarla gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Turistlerden biri de hastanede hayatını kaybetti.

 

Kaynak: İHA

Antalya korkuteli Manavgat Antalya haberleri manavgat haberleri trafik kazası