Gölete düşen küçük Afra yaşamını yitirdi

Antalya Gündem haberleri
Gölete düşen küçük Afra yaşamını yitirdi

Antalya’nın Serik ilçesinde 4 yaşındaki Afra, kardeşleriyle oyun oynarken gölete düştü. Afra, düştüğü suda boğularak hayatını kaybetti.

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan Afra isimli küçük kız çocuğu, etrafında oyun oynadığı gölete düşerek yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Kozağacı Mahallesi’nde 10 yaşındaki ablası ve 7 yaşındaki abisi ile oyun oynamak için gölet kenarına giden 4 yaşındaki Afra Cennud, dengesini kaybederek suya düştü.

Kardeşleri ise durumu anne ve babasına bildirdi.

Baba Mervan Cennud ve Hude Cennud ise suyun içerisinde küçük kızlarını aramaya başladı ve çevredekilerin yardımıyla durumu 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Baba Mervan ile amca Hasan Cennud 1,5 saat aramadan sonra minik Afra'yı sudan çıkarttı. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede küçük kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Minik Afra'nın cansız bedeni önce Serik Devlet hastanesi morguna, ardından ölüm kesin araştırılması için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olay anını anlatan Muhammed El Turki, "Afra'yı kurtarmak 1,5 saat aradık. Sonra suyun üstünde gördük. Amcaoğlu soyunarak suya girdi ve çıkarttı ama kurtarılamadı" diye konuştu.

 

Kaynak: İHA

Antalya Serik boğulma