Antalya'da dekolteli hırsızlar kamerayı görünce ne yapacaklarını şaşırdı

Antalya

Antalya'da sabah saatlerinde kapısını kilitleyerek markete giden Elif Dağdelen evine döndüğünde neye uğradığını şaşırdı. Dağdelen'in markete gittiği sürede çilingir yardımıyla içeri giren iki kadın hırsız önce kameralara, ardından polis ekiplerine yakalandı.

Kepez ilçesinde yaşayan 31 yaşındaki Elif Dağdelen, 5 gün önce sabah saatlerinde dairesinin kapısını kilitleyerek alışverişe gitti. İçeride uyuyan çocuğu olan Dağdelen bir süre sonra geri döndü ve kapı kilit göbeğinin yerinde olmadığını fark etti. Eşyalarının dağıtılmış ve güvenlik kamerasının kırılmış olduğunu gören Dağdelen, durumu polise bildirdi.

Polis, çilingire kapısını açtırıp girdikleri evden değerli eşyalarla İskoç cinsi kediyi çalan 2 şüpheliyi takibe aldı. Şüpheliler M.Ç.C. ve N.C’nin evinde çaldıkları kedi, telefon, laptop ve 5 bin TL müşteki Elif Dağdelen'e verildi. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüpheli kadınlar iddiaya göre, Elif Dağdelen’in evine gelerek şikayetini geri almasını söyleyerek genç kadını oğluyla tehdit etti. Bunun üzerine Dağdelen, bir kez daha iki şüpheliyi hakkında şikayetçi oldu.

 

Kaynak: İHA

Antalya haberleri antalya hırsız dekolteli hırsızlar