Antalya'da bir kişi oturduğu bankta trafik kazası atlattı

Antalya manavgat

Antalya'da yaşanan ilginç bir kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. İki aracın kavşakta çarpışması sonucu, bankta oturan bir kişi savrulan araba ile burun buruna geldi. O anlar kameralara böyle yansırken şans eseri kazada yaralanan olmadı.

Kaza, Manavgat ilçesi Örnek Mahallesi Antalya Caddesinde seyir halindeki otomobile 1058 sokaktan 1050 sokak istikametine gitmekte olan ticari aracın yandan çarpması sonucunda meydana geldi. Çarpmanın şiddetiyle kaldırıma çıkan otomobil, kaldırımda bulunan ağaç ve banklara zarar verirken, bankta oturup fıskiyeyi seyreden Muhittin Çavuşoğlu aracı son anda fark ederek kendisini banktan geri atıp adeta ölümden döndü.

Kazanın nasıl olduğunu görmediğini belirten mısır satıcısı Muhittin Çavuşoğlu, “Güneşten yararlanmak için mısır tezgahımın önünde belediyenin yaptığı banka oturup havuzu seyrediyordum. Çarpışan araçların birisinin üzerime geldiğini görünce kendini ağacın köküyle birlikte yerde buldum. Hanım ve çevredeki vatandaşlar beni çekip araçtan uzaklaştırdılar. Hanımım bana bir şey olacak diye korkudan kendisine gelemedi. Sonra geldim ve kazadan beri titreyip burada oturuyorum. Görünmek kaza bu olsa gerek. Otururken de yatarken de buluyor insanı” dedi.

Kaynak: İHA

Antalya haberleri Antalya trafik kazası manavgat haberleri mucize kurtuluş