Antalya uçağını kaçıran yolcu İstanbul Havalimanı'nda merdivenden düşerek öldü

Antalya uçağını kaçıran yolcu İstanbul Havalimanı'nda merdivenden düşerek öldü

İstanbul Havalimanı'nda dün akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. İstanbul-Antalya uçuşunu kaçıran yolcu, merdivenlerden düşerek hayatını kaybetti.

Fransa'nın Paris kentinden İstanbul'a gelen ve Antalya uçuşuna devam edeceği öğrenilen yolcu, uçağına yetişemedi.

Airporthaber'de yer alan bilgiye göre, havalimanı içerisindeki yürüyen merdivenlerden inmeye çalışan yolcunun bir anda merdivenlerden düştüğü öğrenildi. 

Kafasından darbe alan yolcunun Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadığı öğrenildi. 

"HAVA ALAMIYORUM" DEYİP ACİL İNİŞ KAPISINI AÇTI

İlginç bir olay da Moskova-Antalya seferini yapmak üzere pistte bekleyen uçakta yaşandı. Moskva 24 televizyonunun haberine göre Şeremetyevo Havaalanı’nda pistinde uçuş için sırası beklediği esnada bir uçakta, yolculardan birisi içerisinin havasız olması nedeniyle acil çıkış kapısını açtı.

Bu yüzden gerçek bir acil durumda yolcuların tahliyesi için kullanılması gereken şişme merdivenin otomatik olarak açıldığı ve yolcuların başka bir uçağa alındığı belirtildi. Şirket yetkilileri, acil çıkış kapısını açan yolcuya tazminat davası açabileceklerini kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Havalimanı