Dehşet anları saniye saniye kaydedildi: Taksici yaşam savaşı veriyor

Gündem haberleri Antalya

Antalya’da aracını temizlerken arkadan gelen aracın arabasına çarpması sonucu araçla birlikte savrulan ve sürüklenerek ağır yaralanan taksici yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veriyor.

Antalya'daki olay, Perşembe günü saat 14.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yüksekalan Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; mahallede 6 yıldır taksicilik yapan Bircan Alp (62) yolcuları bıraktıktan sonra durağa geri döndü. Alp, bir süre sonra aracını temizlemeye başladı. Temizlik yaptığı sırada plakası öğrenilemeyen kadın sürücünün kullandığı araç hızla Alp’in aracının arkasına çarptı.
Çarpmanın şiddeti araç da taksici de savrularak sürüklendi. Kazayı gören arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi.

Ağır yaralı olan adama ilk müdahale sağlık çalışanları tarafından olay yerinde yapıldı. Daha sonra ise yakında bulunan bir özel hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavisine başlandı. Şahsın hayati tehlikesinin ise devam ettiği öğrenildi.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Kadın sürücü ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Sürücünün karakolda işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

 

Kaynak: DHA

Antalya Antalya haberleri Muratpaşa trafik kazası