Antalya'da husumetli aileler birbirine girdi, polis çileden çıktı

Antalya

Antalya'da komşu iki aile arasında çıkan kavga, polisi çileden çıkardı. "Bitti" derken, yeniden başlayan kavgayı, polisin "Yeter artık ya. Uzaklaşın artık" anonsu da durduramadı. Yarım saatlik uğraş sonunda biten kavgada, 3 kişi gözaltına alındı.

Antalya’nın Kepez ilçesi Güneş Mahallesi 6051 Sokak üzerinde bulunan bir sitede oturan ve husumetli olduğu öğrenilen iki aile bugün öğle saatlerinde tartışmaya başladı. 

Ailelerin yakınlarının da katılması ile kavga bir anda büyüdü. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Onlarca polisin müdahale ettiği kavga, sitenin bahçesinden sokağa taştı.

“YETER ARTIK YA, UZAKLAŞIN”

Kavga tam 'bitti' derken, apartmanlar arasından çıkan gençler, tansiyonu yeniden yükseltti. Bir polis memuru sitenin önündeki kalabalığı dağıtmak için araçtan sık sık anons yaptı. Polisin, “Yeter artık ya. Neden anlamak istemiyorsunuz? Uzaklaşın artık. Burada sorun istemiyorum" sözleri de yaşanan gerginliği bitirmeye yetmedi.

DURDURMAK İSTERKEN BAYILDI

Bir kadın, vücuduna zarar vermek isteyen yakınını durdurmak isterken bayıldı.

Fenalaşan yaşlı bir kadın da ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kavga yarım saatlik uğraş sonunda aile büyüklerinin araya girmesiyle sonlandırıldı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, kavgaya karışan 3 kişiyi gözaltına alarak karakola götürdü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA

Antalya kepez kavga polis