Ankara'da erkek dehşeti: Bir kadını boğazından bıçakladı, engel olmak isteyen kadını da yaraladı

İHA
Gündem haberleri Kadın cinayetleri kadın cinayeti
Ankara'da erkek dehşeti: Bir kadını boğazından bıçakladı, engel olmak isteyen kadını da yaraladı

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir erkek, tartıştığı kadını boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı. Saldırıya engel olmak isteyen bir başka kadını da bıçakla bacağından yaralayan saldırgan, olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı kadın kurtarılamazken kaçan saldırgan ise yakalandı.

Ankara'da bir adam, tartıştığı kadını boğazından ağır yaraladı, kendisine engel olmak isteyen kadını da bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, saldırgan ekiplerce yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Ankara'nın Sincan ilçesi Mareşal Çakmak Mahallesi Dilek Sokak üzerinde gerçekleşti. Bir erkek ve E.K. isimli kadın arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan ve kısa bir süre sonra olay yerine geri dönen saldırgan, yanında getirdiği bıçakla E.K. isimli kadına saldırdı. Saldırgan, kadını boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı.

Olayı gören bir başka kadın saldırganı engellemek isterken bacağından yaralandı. Ağır yaralanan E.K. ile hafif yaralanan diğer kadın olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Boğaz ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan E.K.’nin sağlık durunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinden kaçan saldırganı yakaladı.