Ankara'da akılalmaz olay: Bindikleri taksinin şoförünü bıçaklayıp gasp ettiler, ardından aracı kundakladılar

Ankara Gündem haberleri
Ankara'da akılalmaz olay: Bindikleri taksinin şoförünü bıçaklayıp gasp ettiler, ardından aracı kundakladılar

Ankara'nın Çankaya ilçesinde taksiye binen Baran Mert ve Batuhan Yavuz adlı 2 kişi, şoförü bıçaklayarak aracı gasp etti. Olayın ardından aracı kundaklayan 2 şüpheli, aynı gün bir başka taksiyi daha gasp ettiklerini itiraf etti.

Önce yaraladılar, sonra gasp ettiler, yetmedi aracı ateşe verdiler. 

Korkunç olay, dün Çankaya Yakupabdal Karapürçek Mahallesi'nde meydana geldi.

E.Y'nin kullandığı taksiye binen 2 kişi, yolda durdurdukları şoförü bıçakla yaraladıktan sonra aracı gasbetti. Bölgede devriye görevini sürdüren jandarma ekibi, A.Y.'yi yol kenarında yaralı halde buldu. E.Y., ihbar üzerine gelen sağlık ekibi tarafından hastanede tedaviye alınırken, jandarma şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Çevrede yapılan aramada gasbedilen taksi yakılmış halde bulundu. Polis ve jandarmanın koordineli yürüttüğü soruşturma sonucunda, şüpheliler Baran Mert ve Batuhan Yavuz yakalandı. Tedavisi süren E.Y.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. 

BİR TAKSİ ŞOFÖRÜNÜ DAHA GASP ETTİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sorgulanan 2 şüpheli, aynı gün İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk alanında bir taksi şoförünü daha gasp ettiklerini itiraf etti. Sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Baran Mert ve Batuhan Yavuz, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.  

 

Kaynak: DHA

Ankara Çankaya taksi gasp kundaklama