Ankara'da acı olay: Kendi yaptığı kulübede yanarak feci şekilde can verdi

Ankara Hayatını kaybetti Gündem haberleri Asayiş
Ankara'da acı olay: Kendi yaptığı kulübede yanarak feci şekilde can verdi

Ankara'nın Mamak ilçesinde eskicilik yaparak geçimini sağladığı iddia edilen bir kişi kendi yaptığı kulübede çıkan yangın sonucu feci şekilde can verdi.

Ankara'da bir kişi kendi yaptığı kulübede çıkan yangın sonucu feci şekilde can verdi. Alevlere teslim olan kulübede kalan 67 yaşındaki Hacı Yayla'nın eskicilik yaparak geçimini sağladığı ortaya çıktı. 

Ankara'nın Mamak ilçesinde eskicilik yaparak geçimini sağlayan bir kişi, kendi yaptığı kulübede çıkan yangın sonucu yanarak hayatını kaybetti.

Olay, Kazım Orbay mahallesi 428. Cadde'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evsiz olarak hayatını sürdüren Hacı Yayla (67), geçimini eskicilik yaparak sağlıyordu.

Yayla’nın kendi imkanlarıyla boş bir arazide kurduğu kulübede sebebi henüz tespit edilmeyen bir yangın meydana geldi. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi. Ekipler, yaşlı adamın cansız bedenini kulübeden çıkardı. 

YAŞLI ADAMIN 5 ÇOCUĞU OLDUĞU VE ÇOCUKLARIYLA GÖRÜŞMEDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Alevlere teslim olan kulübeden Yayla'nın cansız bedeni çıkarılırken, cenaze Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Öte yandan, Yayla’nın 5 çocuğu olduğu ve çocuklarıyla görüşmediği öğrenildi.

"BARAKADA KALIR GELEN GİDENİ OLMAZDI"

Yayla’nın komşusu Abdullah Çolak, yaşanan olaydan dolayı çok üzüldüklerini belirterek, “Bu arkadaşımız burada komşumuzdu. Kimseye zararı olmayan bir insandı. Eski alır satardı. Komşular yardımcı olurdu. Gelen giden gönlünden ne koparsa verirdi. Barakada kalır gelen gideni olmazdı. Maalesef gecenin bu saati böyle bir şeyle karşılaştık” dedi.

OLAYA İLİŞKİN SORUŞTURMA

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak: İHA