Ankara'da 5 TL eksik diye market servisine alınmayan müşteri aracın altına girdi

Gündem haberleri Ankara

Ankara'da bir marketten 95 TL'lik alışveriş yapan Faris M. (73), alışveriş tutarı 100 TL şartını sağlamadığı gerekçesiyle market servisinden indirildi. Faris M. duruma tepki göstererek aracın altına girdi.

Ankara Sincan'da, iddiaya göre, bir marketten 95 TL tutarında alışveriş yapan Faris M., marketin servis hizmetinden yararlanmak istedi. Servis aracına binen Faris M., görevlilerin fiş kontrolü sırasında, alışveriş tutarı 100 TL şartını sağlamadığı gerekçesiyle araçtan indirilmeye çalışıldı.

ARACIN ALTINA GİRDİ

73 yaşında olduğunu ifade etmesine rağmen market servisinden indirilen Faris M., görevlilerle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında kendini servis aracının altına atan Faris M., çevredekiler tarafından aracın altından çıkarıldı.

Ankara'da 5 TL eksik diye market servisine alınmayan müşteri aracın altına girdi - Resim : 1

Servis daha sonra yoluna devam ederken, o anlar ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

"22 YILDIR ORADAN ALIŞVERİŞ YAPIYORUM, KURAL YENİ Mİ ÇIKTI"

Özel sektörden emekli olan Faris M. alışveriş yaptıktan sonra marketin servisine bindiğini belirterek, "Bir koli yumurta, 1,5 kilo kuru soğan ve 1,5 kilo patates aldım. Parasını ödedikten sonra servis aracına bindim. Bir süre sonra fişimi göstermemi istediler. Bende onlara verdim fişi. Alışverişim 60 lira tutmuştu. Bu sebeple binemeyceğimi söylediler. Bende nedenini sordum. 100 liralık alışveriş yapmam gerektiğini söylediler. Bende, 'Bugün 60 liralık alışveriş yaparım, yarın 150 liralık yaparım. Ben bu marketten 22 senedir alışveriş yapıyorum. Bu kural yeni mi çıktı? Yapmayın, ayıp oluyor. Biz de insanız, yıkıcı değil, yapıcı olalım' dedim. Onlar ısrarla binemeyeceğimi söylediler." dedi.

Kaynak: DHA

Ankara Ankara haberleri