Ankara'da dehşet! Eşini sokak ortasında öldürdü

Ankara'da Veysel Tetik (51), 10 yıllık eşi Selma Tetik'i markete giderken sokak ortasında tabanca ile vurarak öldürdü. Şahıs, gelen bekçilere de ateş ederek intihara kalkıştı. Olay anı da kameralara yansıdı.

Ankara'daki olay, saat 10.00 sıralarında Sincan ilçesi Mustafa Kemal Mahallesi, Fatih Caddesi, Keklik Sokak'ta meydana geldi.  

Veysel Tetik, dün bilinmeyen bir nedenle tartıştığı eşini, bu sabah markete gitme bahanesiyle 2 çocuğunun bulunduğu evden çıkardı. Üzerinde polis gömleği bulunan Veysel Tetik, sokakta yürürken birden belindeki tabancayı çıkarıp, eşine ateş etti. Boynundan vurulan Selma Tetik, ağır yaralandı. Selma Tetik, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak Tetik, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Ankara'da dehşet! Eşini sokak ortasında öldürdü - Resim : 1

BEKÇİLERE ATEŞ ETTİ, İNTİHARA KALKIŞTI

Veysel Tetik, olay yerine gelerek 'teslim ol' çağrısı yapan bekçilere, bir el ateş ederek kaçtı. Bekçilerin sokakta yaklaşık 100 metre kovaladığı Tetik, yakalanacağını anlaşınca bu sefer tabancayı kendi başına dayadı. Veysel Tetik, gelen polis ve bekçilerin ikna çalışması sonucu silahını bırakarak teslim oldu.

Ankara'da dehşet! Eşini sokak ortasında öldürdü - Resim : 2

Polis olmamasına karşın polis gömleği giyen Veysel Tetik, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

OLAY ANI KAMERADA

Veysel Tetik'in, eşi Selma Tetik'i sokak ortasında tabanca ile ateş ederek öldürme anına ilişkin görüntü ortaya çıktı. Veysel Tetik'in, caddede yürürken silahını çıkarıp, eşine ateş ettiği ve daha sonra koşarak kaçtığı görüldü.

Ankara'da dehşet! Eşini sokak ortasında öldürdü - Resim : 3

DHA 

Ankara cinayet