Ancak bir dahi ilk bakışta görebilir! Resimdeki gizli kravatı 9 saniyede bulmak için 130 IQ gerekecek

Optik illüzyon Zeka bulmacası Zeka testi
Ancak bir dahi ilk bakışta görebilir! Resimdeki gizli kravatı 9 saniyede bulmak için 130 IQ gerekecek

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi mümkün olan en kısa sürede ayırt etmektir. Resimdeki gizli kravatı 9 saniyede bulmak için bir dahi olmak gerekiyor.

Zeka bulmacası olarak karşımıza çıkan görsellerde amaç resimdeki gizli detayı ortaya çıkarmamızdır. Bu resimde bir kravat gizli. Gizli kravatı bulmak için ise 9 saniyeniz var. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki gizli kravatı 9 saniyede buluyor.

Ancak bir dahi ilk bakışta görebilir! Resimdeki gizli kravatı 9 saniyede bulmak için 130 IQ gerekecek - Resim : 1

IQ ölçen bir zeka testi olan bu görselde doğru yanıta ulaşmak için ipuçlarını bulmanız gerek. Göz önünde olan ipuçları sizi doğru yanıta ulaştıracaktır. Mantığınızı dinleyerek bu keyifli zeka testini başarıyla geçtiyseniz tebrikler. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Eğer resimdeki gizli kravatı 9 saniyede bulamadıysanız o halde merak etmeyin. Sorumuzun doğru yanıtı haberin devamında sizleri bekliyor.

Kafa karıştırıcı bir zeka bulmacası olan bu testte doğru yanıta ulaşmak için kalıpların dışında düşünebilmeniz gerekiyor. Farklı bir mantık yürüterek normal şartlarda göz önünde olmayan yanıta kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Gözlem ve problem çözüme yeteneklerinizi test edebileceğiniz bu görsellerde yalnızca yüksek IQ'su olanlar doğru yanıta ulaşmayı başarıyor. 

9 saniyede gizli kravatı bulamayanlar için doğru yanıt aşağıda...

 İŞTE ZEKA BULMACASININ YANITI

Zeka bulmacası olarak karşımıza çıkan bu görselde çözümü bulamadıysanız işte resimdeki gizli kravat:

Ancak bir dahi ilk bakışta görebilir! Resimdeki gizli kravatı 9 saniyede bulmak için 130 IQ gerekecek - Resim : 5