Alkollü sürücü katliamı: Kazada ağır yaralanan anne, kızından 11 gün sonra öldü

KASTAMONU/İHA
Kastamonu Trafik kazası Gündem haberleri
Alkollü sürücü katliamı: Kazada ağır yaralanan anne, kızından 11 gün sonra öldü

Kastamonu’da alkollü sürücünün neden olduğu kazada kızını kaybeden ve hastanede yaşam mücadelesi veren anne, 11 gün sonra hayatını kaybetti.

Kastamonu'daki kaza, 4 Şubat’ta Cide ilçesi Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi'nde meydana gelmişti. 

Edinilen bilgiye göre, Hatice Şimşek idaresindeki elektrikli üç tekerlekli mopede, Cihan Ö. yönetimindeki hafif ticari araç çarptı. İstinat duvarına çarparak duran elektrikli mopeddeki anne Necla Şimşek (64) ile kızı Hatice Şimşek (44) ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hatice Şimşek hayatını kaybetti. Anne Necla Şimşek ise Cide Devlet Hastanesindeki ilk müdahalesinin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 11 gündür tedavisi süren 64 yaşındaki Necla Şimşek de hayatını kaybetti.

HAFİF TİCARİ ARAÇ SÜRÜCÜSÜ 1.92 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKMIŞTI

Öte yandan, kazanın ardından olay yerinden kaçan ve kısa sürede polis ekiplerince yakalanan hafif ticari aracın sürücüsü 55 yaşındaki Cihan Ö., tutuklandı. Bir kavgaya karışması sebebiyle 18 ay cezaevinde tutuklu kalan ve kazadan 40 gün önce cezaevinden tahliye olan Cihan Ö.’nün aracı kullandığı sırada 1.92 promil alkollü olduğu öğrenildi.