Alkollü sürücü bütün cezaları yedi, polise direndi: Benim arabam var onunla gideceğim

Sakarya'da 2025 yılına kadar ehliyetine el konulan ve alkollü araç kullanarak kazaya karışan sürücüye 10 bin TL'nin üzerinde ceza yazıldı. Kaza sonrasında ise polis ile ayakta durmakta güçlük çeken sürücü arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesindesokağa çıkma yasağına uymayan alkollü sürücü Fevzi A., Korucuk Mahallesi Dorukkent mevkiinde direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobili ile kaldırıma çarptı.

Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve 112 Acil ekibi sevk edilirken, otomobilini tekrar çalıştıramayan alkollü sürücü yol kenarındaki tarlaya girdi. Burada sızıp kalan sürücüye olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri müdahale etti. Hastaneye gitmek istemeyen ve alkol testini reddeden sürücü ile polisler arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Alkollü sürücü bütün cezaları yedi, polise direndi: Benim arabam var onunla gideceğim - Resim : 1

Ekiplere cezaevinde yattığını iddia eden sürücü daha sonrasında ise evine götürülmek üzere güçlükle polis aracına alındı. O esnada sürücü Fevzi A, "Benim arabam var onunla gideceğim" dedi. 

Daha önce ehliyetine 2025 yılına kadar el konulduğu öğrenilen sürücüye sokağa çıkma yasağını ihlal ile alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmak suçlarından 10 bin TL ceza yazıldı.

Alkollü sürücü bütün cezaları yedi, polise direndi: Benim arabam var onunla gideceğim - Resim : 2

DHA

Sakarya kaza