Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: Gücünüzü kullanıp...

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: Gücünüzü kullanıp...

Survivor yarışmasında ortalık fena karıştı. Acun Ilıcalı'nın açıklamasından sonra Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu isyan etti: "Sizin de çocuklarınız var, kızımı ve beni reyting malzemesi yaptınız."

TV8 ekranlarında her sene reyting rekorları kıran Survivor yarışmasında, bu sene bir ilk yaşandı. Yarışmacıların kendi arasında çıkan gerginliklere, bu sefer aileler de dahil oldu. Ailelerin tartışmaya girmesiyle beraber Acun Ilıcalı, gelişmeleri ada konseyine taşıdı.

Survivor tarihinde ilk defa ailelerin fazlasıyla bu işin içinde olduğunu belirten Acun Ilıcalı, o isimlerin de Aleyna ve Ayşe olduğunu açıkladı. Bu açıklamaların ardından gözler özellikle kızının Survivor'dan ayrılmasını isteyen Zuhal Kalaycıoğlu'na çevrildi.

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: Gücünüzü kullanıp... - Resim : 1

Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü. Zuhal Kalaycıoğlu paylaşımında şunları ifade etti:

"Acun Ilıcalı eminim ki tüm detaylarıyla konulara hakimsiniz. Siz yarışmacınıza sahip çıkmadınız.Gücünüzü kullanıp kızımı ve beni reyting malzemesi yaptınız.Sizinde evlatlarınız var Allahın adaletine havale ettim sizi. Sadece kızımın emeklerine üzülüyorum."

ZUHAL KALAYCIOĞLU KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın da uyarısı ardından Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesiZuhal Kalaycıoğlu merak edildi. Zuhal Kalaycıoğlu 1 Eylül 1977 yılında doğdu. Yalova'lı olan Zuhal Kalaycıoğlu İstanbul'da yaşıyor.

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: Gücünüzü kullanıp... - Resim : 2

İKİ YARIŞMACI AİLESİYLE GÖRÜŞECEK

İki yarışmacının, büyüyen olayların ardından aileleriyle görüşecekleri ve sosyal medya paylaşımlarını durdurmalarını isteyecekleri öğrenildi.

Survivor Acun Ilıcalı Aleyna Kalaycıoğlu Zuhal Kalaycıoğlu