Akraba aileler arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

BATMAN / DHA
Batman Bıçaklı saldırı Gündem haberleri
Akraba aileler arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

Batman'da akraba ailelerin bıçaklı kavgasında 1 kişi öldü, 2 kişi ise yaralandı. Polis, hastanede ve mahallede güvenlik önlemi aldı.

Olay, dün gece, Seyitler Mahallesi 3062'nci Sokak'ta meydana geldi. Akraba 2 aile arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyüp bıçaklı kavgaya dönüştü; Haşim Güner (34), İ.G. ve E.G. yaralandı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından kaldırıldıkları Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Haşim Güner, sabah saatlerinde, doktorların müdahalesine rağmen, yaşamını yitirdi. Güner'in cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü. Güner'in öldüğünü duyan yakınları hastaneye geldi. Polis, hem mahallede hem de hastane çevresinde güvenlik önlemi aldı. Olaya karışanların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU'NDAN AİLELERE SAĞDUYU ÇAĞRISI

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, taraflarla görüşmek için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Nasıroğlu'na AK Parti İl Başkanı Abdullah Akif Gür ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Adil Sebati Ceylan da eşlik etti.

Akraba aileler arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 2 yaralı - Resim : 2

Ailelerle görüşen Nasıroğlu, yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, hastane başhekimi Feyat Tunç'tan bilgi aldı. Kavgada ölen Haşim Güner'in cenaze törenine de katılan Nasıroğlu, aile fertleriyle tek tek görüşüp taziyetlerini iletti. Nasıroğlu, olayların ardından sağduyu çağrısı yapıp, aileleri sükunete davet etti.