Akıllara durgunluk verdi! Trafikte "bu kadar da olmaz" dedirten görüntüler

İstanbul

Başakşehir’de bir kişi, seyir halindeki otomobilin ön kapısının dışında canını tehlikeye atarak yolculuk etti. Maltepe'de ise D-100 Karayolu'nda bir motosikletli kuryenin kanguruda olan bebeği göğsüne asarak trafikte ilerlediği anlar saniye saniye başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Başakşehir 1’inci Etap’ta meydana geldi. Bir kişi, otomobilin açık camından eli ile tutunarak, ön kapının dışında seyahat etti. Kişi, hızla giden otomobilin dışında korkarak ilerlerken, otomobil sürücüsü o anda gülerek arkadaşını görüntüledi. Tehlikeli yolculuk cep telefonu görüntülerine yansıdı.

MALTEPE'DE KURYENİN BEBEKLİ YOLCUĞU

Cep telefonu kamerasında kucağındaki bebeği trafikte tehlikeye atan motosikletli kuryenin, hızla ilerlediği ve şerit değiştirdiği anlar da görülüyor.

Olay, sabah saatlerinde D-100 Karayolu Zümrütevler mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; 34 EBU 287 plakalı motosikletli kurye, kanguruda olan bebeği göğsüne asarak motosikletle trafikte ilerlemeye başladı. Emniyet şeridinde bir süre ilerleyen motosikletli kurye o sırada başka bir aracın içindeki sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir süre emniyet şeridinde ilerleyen kuryenin bir süre sonra yoğun trafiğe aldırış etmeden ikinci şeride geçtiği görülüyor. Kendisi kask takan ancak bebeğe kask takmayan motosşikletli kuryenin bebeğin hayatın ı tehlikeye attığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıyor. Bir süre bu şekilde yolculuk eden kurye daha sonra gözden kayboluyor.
Akıllara durgunluk verdi! Trafikte "bu kadar da olmaz" dedirten görüntüler - Resim : 1
Akıllara durgunluk verdi! Trafikte "bu kadar da olmaz" dedirten görüntüler - Resim : 2

 

Kaynak: DHA

Başakşehir Maltepe İstanbul trafik