AK Partili Mahir Ünal'dan döviz hareketliliğiyle ilgili açıklama

AK Partili Mahir Ünal'dan döviz hareketliliğiyle ilgili açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Bakan Albayrak'a destek vererek "Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a destek açıklamasında bulundu.

Twitter'dan açıklama yapan Ünal "Ekonomik göstergelere bakmadan sadece döviz kurları üzerinden Türkiye ekonomisini değerlendirip ellerini ovuşturan ve istifa çağrıları yapanlar, samimi değilsiniz. Türkiye’nin önü açıktır." ifadelerini kulalndı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ise "Saldırı hangi yönüyle gelirse gelsin Ülkemiz üzerindeki operasyonlara geçit vermeyeceğiz. Sayın Bakanımız Dünyanın en zor zamanlardan geçtiği bu zamanlarda kararlı bir mücadele vermektedir." dedi. 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili  Ahmet Sami Ceylan "Finansal saldırılara ve pandemiye rağmen milli ekonomiden vazgeçmeyen Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. @BeratAlbayrak  yandaşcıların hedefinde. Aldığı ekonomik kararlarla hem batıyı hem de ülke içindeki yanaşmaları şaşırtan ve onların oyunlarını bozan #BeratAlbayrakınYanındayız" şeklinde konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci "Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan  önderliğinde daha güçlü daha büyük bir Türkiye inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu ülkenin büyümesinden güçlenmesinden rahatsız olanlara inat biz yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

Mahir Ünal Bakan Albayrak döviz