AK Parti Milletvekili Bayram Türkoğlu koronavirüse yakalandı

AK Parti Milletvekili Bayram Türkoğlu koronavirüse yakalandı

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, yeni tip koronavirüse yakalandı. Türkoğlu, sağlık durumumda endişe edilecek bir husus olmadığını söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, son 1 ay içerisinde 7 kez korona virüs testi yaptırdığını ve hepsinin negatif olduğunu 8. testinin pozitif çıktığını söyledi. Türkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da virüsün ağır semptomlarınının olmadığını belirterek, "Son 1 ay içinde 7 kez Kovid-19 testi yaptırdım. En son 7 Ağustos 2020 gece 23.00 sularında sonuçları açıklanan 8. Kovid-19 PCR testim, ne yazık ki pozitif çıktı. Virüsün bende ağır semptomları belirtileri söz konusu değildir. Doktorlarımız tarafından 14 Gün süresince Ankara'daki ikametimizde ilaç tedavisi ile karantinada kalmam öngörülmüştür" dedi.

Sağlık durumumda endişe edilecek bir husus olmadığını belirten Türkoğlu, uyarılarda bulunarak herkesin maske, mesafe ve hijyen hususlarına önem verilmesini istedi.

BAYRAM TÜRKOĞLU KİMDİR?

Hacı Bayram Türkoğlu, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde 1954'te dünyaya geldi. Annesinin adı Rukiye, babasının adı İsmail'dir. 

Hacı Bayram Türkoğlu, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi ile İlahiyat Fakültesi önlisans bölümlerinden mezun oldu.  Serbest eczacılık yaptı.

Hacı Bayram Türkoğlu, 2 dönem Dörtyol Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. Çok sayıda yardımlaşma derneği, vakıf ile spor kulüplerinin yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı görevlerinde bulundu. "Bir Gün Gelecek" isimli şiir kitabının yanında çeşitli dergilerde makaleleri de yayımlandı. 

24, 25 26 ve 27. Dönemde Hatay Milletvekili seçildi. 24 ve 26. Dönemde Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda görev aldı. 

Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Türkoğlu, evli ve 3 çocuk babasıdır.

AK Parti Milletvekili Bayram Türkoğlu koronavirüse yakalandı - Resim : 1

 

Türkoğlu