Afyonkarahisar'daki katliam gibi kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi

afyonkarahisar Trafik kazası
Afyonkarahisar'daki katliam gibi kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, tarım işçilerinin taşındığı minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı, yaralılardan ikisinin yaşamını yitirmesiyle 8'e çıktı. Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, hastanede tedavileri süren yaralıları ziyaret etti.

Afyonkarahisar- Konya karayolu, Pınarkaya köyü yakınlarında dün saat 18.00 sıralarında, tarım işçilerinin taşındığı B.K. yönetimindeki minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole girip, ardından ağaçlara çarparak devrildi. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık, polis, jandarma, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Feci kazada Salih Akkuş (15), Ünal Akkuş (19), Gülüzar Palamut (60), Menekşe Cingöz (65), Neriman Turguter (63), Huriye Köken (51) ve Perihan Bayer (60) hayatını kaybetti. 

AFSÜ Hastanesi'nde tedaviye alınan Aysun Çetin (45) de tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

Şoför B.K. ile H.Ç., F.Ç., Z.M., S.T., Ö.T., Ş.A., M.B., H.E., Z.D.Ç., E.U., B.E. ve M.H.'nin tedavilerinin devam ettiği, yaralılardan Ş.A. ve F.Ç.'nin durumunun ağır olduğu belirtildi. 

Afyonkarahisar'daki katliam gibi kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi - Resim : 1

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı, Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan ve beraberindekilerle Afyonkarahisar'daki hastanelerde tedavileri süren yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve kazayla ilgili bilgi aldı. 

Kaynak: DHA

Afyonkarahisar çay ilçesi trafik kazası