Afyonkarahisar’da otel bahçesine helikopter düştü!

afyonkarahisar

Son dakika haberi... Afyonkarahisar’da termal oteller bölgesinde iki kişilik özel helikopter iniş yaptığı sırada ağaçlara takılarak düştü. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Son dakika haberine göre, Afyonkarahisar'da bir otelin bahçesine iniş sırasında rüzgara kapılan helikopter ağaçlara çarptı.

Alınan bilgiye göre, N.C. ile oğlu B.C, komutasındaki bir helikopter, Dörtyol Mahallesi'ndeki bir otelin bahçesine indiği esnada ağaçlara çarptı.

Afyonkarahisar'da bir helikopter otelin bahçesine inişte çarptığı ağaçların arasında kaldı

Helikopter ağaçların arasında kaldı.

Kazadan helikopterdeki N.C. ile B.C. yara almadan kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Soruşturma sürüyor.

Afyonkarahisar Valiliği: Helikopter ters esen rüzgarın etkisiyle alçak mesafeden bahçe içerisine düştü

Afyonkarahisar’da düşün helikopterle ilgili yapılan resmi açıklamada, yapılan ilk tespitlerde helikopterin ters rüzgar nedeniyle düştüğü belirtildi.

Olayın ardından Afyonkarahisar Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Bugün saat 17.20’de pilotajını N.C. isimli vatandaşımızın yaptığı özel helikopter, Eskişehir ili Sivrihisar ilçesinden havalanarak Afyonkarahisar’da bir termal otel bahçesinde bulunan helikopter iniş-kalkış alanına iniş esnasında ters esen rüzgarın etkisiyle alçak mesafeden bahçe içerisinde bulunan ağaçlık alana düşerek kaza-kırıma uğramıştır. Pilot N.C. ile yanında bulunan oğlu B.C. kazada yaralanmamışlardır. Kontrolleri yapılan vatandaşlarımızın herhangi bir sağlık problemi bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

Afyonkarahisar'da bir helikopter otelin bahçesine inişte çarptığı ağaçların arasında kaldı

Afyonkarahisar'da bir helikopter otelin bahçesine inişte çarptığı ağaçların arasında kaldı

Kaynak: AA

Afyonkarahisar Helikopter kazası