Afyonkarahisar'da eve giren 3 kişinin, 96 yaşındaki kadına yaptıkları yürekleri sızlattı

afyonkarahisar Gündem haberleri

Afyonkarahisar’da yalnız yaşayan 96 yaşındaki kadının evine giren 3 kişi, yaşlı kadına yapmadıklarını bırakmadılar. Vicdanları sızlatan eziyeti yaşlı kadın anlattı.

Afyonkarahisar’da yalnız yaşayan 96 yaşındaki kadının evine giren 3 kişi, yaşlı kadının yüzünü başörtüsü ile kapatıp ellerinden yattığı karyolasına bağlayıp ardından evdeki 2 cumhuriyet altını ile 900 TL parasını alıp kaçtı. Yaşlı kadın bağlandığı yerden kendi imkanları ile kurtulup, sürünerek evinin bahçesine çıkıp bağırarak komşularından yardım isteyerek kurtuldu.

BAHÇEDE BAYGIN  BULUNDU

Şahısların gittiğini anlayan ve işkence gören Fidan ise kendi imkanları ile bağlandığı karyolasından kurtulup yaklaşık 20 metre sürünerek evinin bahçesine çıkıp bağırarak yardım istedi. Kadının çığlıklarını duyan komşuları yardımı koşarken, Fidan’ı evinin bahçesinde baygın şekilde buldu. Ardından 112 Acil servise haber verilmesinin ardından talihsiz kadın ambulans ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın gerçekleştiren şahısların M.K., O.T. ve K.T., isimli şahıslar olduğunu belirleyen ekipler ardından düzenledikleri operasyon ile şahısları kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Şahıslar sorgularından olayı kabul ederken, ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

 

Kaynak: İHA

Afyonkarahisar