Adnan Oktar'ın eşyaları satışa çıkarıldı dünyaca ünlü markalar ilgi görmedi

Adnan Oktar'ın eşyaları satışa çıkarıldı dünyaca ünlü markalar ilgi görmedi

Dünyaca ünlü markaların ceketleri, kravatları, gömleklerin de olduğu Adnan Oktar'a ait 6 şirketin malları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışa çıkarıldı. Büro malzemelerine 2 şirket kapalı zarf usulü teklif yaparken kıyafetler ise ilgi görmedi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyım olarak atandığı Adnan Oktar organize suç örgütü şirketlerine ait menkul malları satışa çıkarmış, 8 Temmuz’da ihaleyle satılacağı duyurulmuş ve TMSF tarafından yapılan duyuruda menkul malların her bir şirket bazında topluca satılacağı açıklanmıştı.

TMSF'nin daha önce duyurduğu ihale dün gerçekleştirildi. Ronin Tanıtım İletişim Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi ile Vardek Duvar Panel Sistemleri Satış Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi'nin mallarına kapalı zarf usulü başvuru yapıldı.

Adnan Oktar'ın eşyaları satışa çıkarıldı dünyaca ünlü markalar ilgi görmedi - Resim : 1

KIYAFETLERİ TALEP GÖRMEDİ

Teklif alabilen iki şirketin malları arasında büro mobilyaları, sandalyeler ve bilgisayarlar bulunuyor. Verilen tekliflerin muhammen bedelin üstünde olduğu öğrenildi. Dünyaca ünlü markalara ait kıyafetlerin bulunduğu diğer şirketlere ise teklif gelmedi. 

Adnan Oktar'ın eşyaları satışa çıkarıldı dünyaca ünlü markalar ilgi görmedi - Resim : 2

Malların markası, modeli, adedi, birim fiyatı tek tek sıralandı. Altı şirkete ait mallar arasında büro mobilyaları ve bilgisayarların yanında, dünyaca ünlü markaların ceketleri, kravatları gömlekleri, antika mobilyalar, vazolar heykeller bulunuyor. Listede Mac Renzi , Vettriano, Beymen takımlar, Giovanni Pico, Davidoff gömlekler, Daniel Hechter, Benties Versace, Dupy kravatlar bulunuyor. Listede spor ayakkabısı dahi var.

Adnan Oktar'ın eşyaları satışa çıkarıldı dünyaca ünlü markalar ilgi görmedi - Resim : 3

MALLARI SATIŞA ÇIKARILAN ŞİRKETLER 

Adnan Oktar Silahlı Terör Örgütü'ne ait malları satışa çıkarılan 6 şirketin isimleri ve muhammen bedelleri şu şekildeydi:

-CC Tercüme ve Turizm Limited Şirketi muhammen bedeli 2 bin 322 lira,

-Element Yapı İnşaat Dış Ticaret Mimarlık Limited Şirketi  6 bin 198 lira 75 kuruş, 

-Nautilius Tanıtım, Sağlık ve Teknoloji Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi 4 bin 543 lira 5 kuruş,

-Ronin Tanıtım İletişim Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi 3 bin 336 lira 5 kuruş,

-Sistem Reklam Limited Şirketi 76 bin 854 lira 75 kuruş 

-Vardek Duvar Panel Sistemleri Satış Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi  6 bin 576 lira 75 kuruş. 

 

Kaynak: DHA