Adıyaman'da katliam gibi kaza! Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 10 yaralı

Adıyaman Trafik kazası Gündem haberleri
Adıyaman'da katliam gibi kaza! Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 10 yaralı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir otomobil, kamyonetle çarpıştı. Otomobil çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı.

Kamyonet otomobile arkadan çarptı, katliam gibi kaza 2 can aldı.

Olay, akşam saatlerinde Besni-Gaziantep karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. 

Bilal Varol yönetimindeki 06 YA 8065 plakalı kamyonet, Sugözü mesire alanı yakınlarında bilinmeyen nedenle önünde ilerleyen Mahmut Durna yönetimindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Taklalar atarak ters dönen otomobili görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Adıyaman'da katliam gibi kaza! Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 2 ölü, 10 yaralı - Resim : 1

İhbarla gelen ekipler sürücüler ile araçlarda bulunan Ali Durna, Ali Tokluoğlu, Gamze Tokluoğlu, Çağatay Tokluoğlu, Mustafa Durna, Sultan Durna, İrem Durna, Mehmet Can Tokluoğlu, Yusuf Eymen Tokluoğlu ve Özer Durna'yı ambulanslarla Besni Devlet Hastanesine götürdü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan İrem Durna (18) ve Sultan Durna (35) doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan Ali Durna ise hayati tehlikesi bulunduğu için Adıyaman'a sevk edildi. Diğer yaralıların ise tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

Kaynak: DHA

Adıyaman Besni trafik kazası