Adana'da yürekleri sızlatan ihbar: Yalnızlık nedeniyle duygulanıp ağlamıştım

Gündem haberleri Adana

Adana'nın Seyhan ilçesinde polislerin bir ihbar üzerine gittiği evden yürekleri sızlatan bir hikaye çıktı. Evinde yalnız yaşayan Dürdane Gültepe, "Biraz önce de yalnızlık nedeniyle duygulanıp ağlamıştım, yanlış anlaşılmış. Buralar gürültülü olduğu için sizin seslendiğinizi fark etmedim" dedi.

Adana'daki olay, saat 09.00 sıralarında Çınarlı Mahallesi 61013 Sokak'ta meydana geldi. Duvarları sarmaşıklarla, bahçesi ise ağaçlarla kaplı bir evden ağlama sesi duyan mahalleli, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese giden ekipler, evin bahçe kapısını çaldı ancak yanıt veren olmadı. Ekipler, dakikalarca ev sahibine seslendi, ancak kapıyı açan olmadı. Bunun üzerine ekipler, evde oturduğu belirlenen Dürdane Gültepe'nin komşusuna ulaştı. Komşusunun da devreye girmesiyle Gültepe gözyaşları içerisinde evinin kapısını polislere açtı.

Adana'da yürekleri sızlatan ihbar: Yalnızlık nedeniyle duygulanıp ağlamıştım - Resim : 1

"YALNIZLIK NEDENİYLE AĞLAMIŞTIM, YANLIŞ ANLAŞILMIŞ"

Evinde yalnız yaşayan Dürdane Gültepe, "Sizleri görünce duygulandım. Yıllar önce annem, babam öldü. Hiç evlenmedim, çocuğum da yok. Kimse gelip gitmez. Biraz önce de yalnızlık nedeniyle duygulanıp ağlamıştım. Bir sorun yok. Adana'nın her mahallesinde akrabamız var ama kimse gelip gitmez. Şu evin dili olsa da bu evde yiyip, içip, yatanları konuşsa. Kimse yok şimdi. Biraz önce de yalnızlık nedeniyle duygulanıp ağlamıştım, yanlış anlaşılmış. Buralar gürültülü olduğu için sizin seslendiğinizi fark etmedim" diye konuştu. Polis ekipleri Gültepe’ye bir ihtiyacı olup olmadığını sorduktan sonra evden ayrıldı.

Adana'da yürekleri sızlatan ihbar: Yalnızlık nedeniyle duygulanıp ağlamıştım - Resim : 2

Dürdane Gültepe'nin komşusu Berkay Can (28), "Bağırma seslerini duyunca şiddet gördüğünü düşünerek polisi aradık fakat yalnızlığına ağlıyormuş. Polis kapıyı çalınca da ağlamaya devam etti. Kimsesi yok, tek başına kalıyor burada" dedi.

Kaynak: DHA

Adana Adana haberleri Seyhan seyhan haberleri