Adana'da vahşet: Babası şikayetini geri çekmeyince, 8 yaşındaki oğlunu vurdular! "Yakalanmadılar, hala tehdit ediyorlar"

Adana Gündem haberleri
Adana'da vahşet: Babası şikayetini geri çekmeyince, 8 yaşındaki oğlunu vurdular! "Yakalanmadılar, hala tehdit ediyorlar"

Adana'da, kendisini yaralayan husumetlilerin aleyhindeki şikayetini geri çekmeyen 31 yaşındaki adamın 8 yaşındaki oğlu, tabancayla kasığından vuruldu. Tedavi altına alınan çocuğun annesi, oğlunu yaralayanların hala yakalanmadığını ve tehditlere devam ettiğini söyledi.

Kan donduran vahşet, Adana'da yaşandı.

Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi Çukurova Caddesi'nde lastikçilik yapan 5 çocuk babası A.K., 2 yıl önce husumetli oldukları aileden Y.Y. tarafından tabancayla bacağından vurulup yaralandı. Damarları parçalanan A.K.'ye yapay damarlar takıldı. Şikayet üzerine Y.Y. tutuklandı.

İddiaya göre, şikayetini geri çekmesi için A.K. ve eşi H.K.'ye baskı yapan Y.Y.'nin ailesi, ölüm tehdidinde bulundu. A.K.'nin şikayetini geri çekmemesi üzerine, hala tutuklu olan Y.Y.'nin ailesinden kişiler evine gidip, tehditler savurdu.

'CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK'

Olayların ilkinde, 10 gün önce A.K.'nin annesi Z.K. darbedildi. 7 Ekim'de meydana gelen olayda ise motosikletli 2 kişi tarafından ailenin evine yönelik silahlı saldırıda, A.K.'nin 5 çocuğundan ortancası M.K., kasığından yaralandı. O sırada yanında olan annesi H.K. ise saldırıdan yara almadan kurtuldu. Ambulansla hastaneye kaldırılan M.K.'nin tedavisi sürüyor.

Polise şikayette bulunduğunu ancak saldırıyı gerçekleştiren ve azmettirenlerin hala sokakta gezip, tehdit mesajları gönderdiğini öne süren H.K., "Can güvenliğimiz yok, bu kişilerin bir an önce yakalanmasını istiyorum. Bir oğlum yaralandı, hastanede. 'Çocuklarınız, hiçbiriniz kalmayacaksınız, yarım kalan işi tamamlayacağız' diye mesajlar atıyor. Yarın başka bir çocuğumun katledilmesinden korkuyorum" diyerek yardım istedi. 

 

Kaynak: DHA

Adana silahlı saldırı