Adana'da komşunun 'seni kocamla evlendirelim' teklifi sonrası pompalı saldırı

Gündem haberleri Adana

Adana’da S.K. (59) isimli kadın, aynı mahallede oturan D.A.’ya (50), “Seni kocamla evlendirelim” teklifinde bulununca ortalık karıştı.

Adana'nın Seyhan ilçesi Saruhuğlar Mahallesi'nde oturan S.K., iddiaya göre, komşusu D.A.'ya, "Seni kocamla evlendirelim" dedi.

D.A. bu teklifi reddetse de S.K., sosyal medya üzerinden mesaj atmaya devam etti. Olayı öğrenen D.A.'nın oğlu H.A., 5 Ağustos günü saat 04.00 sıralarında, arkadaşları M.K. ve U.A. ile S.K.'nin evine gitti.

POMPALI TÜFEKLE SALDIRDI

Otomobilden inen H.A., yanında getirdiği pompalı tüfekle S.K.'nin evine rastgele ateş açtı.
Yanındaki arkadaşı M.K., silahtan çıkan boş fişekleri toplarken, U.A. ise bu anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Şüpheliler, silahlı saldırının ardından olay yerinden kaçtı.

Adana'da komşunun 'seni kocamla evlendirelim' teklifi sonrası pompalı saldırı - Resim : 1

YAKALANDILAR

Silah seslerine uyanan S.K. ile eşi M.K.'nin (49) ihbarıyla adrese, Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Polis, sosyal medyada paylaşılan saldırı görüntülerinin ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Adresleri belirlenen şüpheliler, eş zamanlı baskınlarla gözaltına alındı. Emniyete götürülen H.A., evini kurşunladığı S.K.'nin, sürekli annesini rahatsız ettiğini öne sürüp, silahlı saldırıyı bu nedenle düzenlediğini söyledi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A. ile M.K., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, U.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Kaynak: DHA

Adana Seyhan adana haberler seyhan haberleri