Adana'da kapkaççı dehşeti kamerada! Vatandaşın çabası kapkaççıyı durdurmaya yetmedi

Adana

Adana’da, sırt çantasını aldığı kadını yerde sürükleyip kafasından yaralanmasına, bacağının kırılmasına neden olan kapkaççı kayıplara karıştı. Kapkaç anı ve onu yakalamak isteyen bir apartman görevlisinin görüntüsü saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı

Adana’da sırt çantasını aldığı kadını yerde sürükleyip kafasından yaralanmasına, bacağının kırılmasına neden olan kapkaççı kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesinde 18 Nisan günü sabah saat 07:24 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre sabahleyin evine doğru giden N.Ü. kaldırımdan giderken bir apartmanın önünde durdu. Bu sırada arkasından gelen bir kişi N.Ü.’nün sırtındaki çantayı alıp kaçmak istedi. Ancak N.Ü. çantayı vermek istemeyince zanlı kadını yere düşürüp sürükleyerek çantayı alıp kaçmaya başladı. N.Ü. zanlının arkasından koşup yardım istedi ancak yaralı olduğu için daha fazla koşamadı.

Apartmanın görevlisi Ali Pekmez (48) çöp dökerken olaya şahit olup kapkaççıyı yakalamak istedi. Ancak zanlı Pekmez’e çaldığı çantayı sallayıp kurtulmaya başardı. Pekmez zanlıyı arkasından bir süre kovaladı ancak yakalayamadı. Pekmez daha sonra hemen polisi arayıp haber verdi. Bu anlar ise an be an güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Sürüklenen kadın başından ve bacağından yaralanıp kanlar içinde kaldığı için bir otomobil ile hastaneye kaldırıldı. Kadının bacağının kırıldığı öğrenildi. Olay yerine gelen polis ise zanlıyı bulmak için çalışma başlattı. Kadının çantasında bir miktar para, cep telefonu ve ziynet eşyası olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

kapkaç