Adana'da kalabalık bir grup iş yerine taş ve sopalarla saldırdı

İHA
Gündem haberleri Adana Silahlı saldırı haberleri
Adana'da kalabalık bir grup iş yerine taş ve sopalarla saldırdı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde bir iş yeri kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Taş ve sopaların kullanıldığı saldırıda iş yeri zarar gördü.

Adana’da bir iş yerine kalabalık bir grup tarafından saldırı düzenlendi. 

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı 2000 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Seda Düzenli Y. (33) isimli kadın bir süre önce eşiyle birlikte sıkma gözleme yapıp sattığı bir iş yeri açtı. Bir çiftin boşanmasından sorumlu tutulan Seda Düzenli Y. ile boşanan çiftin ailesi arasında husumet başladı.

Aile, kadına iftira atınca aralarındaki husumet büyüdü. Dün de bir kişi iş yerine gelip zarar verdi. Daha sonra da ailenin iş yerinde çalışanlardan ve akrabalarından oluşan 20-25 kişilik grup kadının iş yerine geldi. Genç kadın eşiyle birlikte iş yerinin içine girip kapıyı da kilitledi. Bunun üzerine gruptaki kişiler taş ve sopalarla iş yerine saldırdı. Birçok şahıs iş yerine cam atarken, bazı şahıslarda masa ve sandalyeleri fırlatıp zarar verdi. Bir süre sonra öfkeli grup iş yerinden ayrıldı. Bunun üzerine Seda Düzenli Y., polis merkezine giderek iş yerine saldıranlardan şikayetçi oldu.