Adana'da silahlı saldırı: 2 kişi otomobilde, bir kişi ambulansın içinde öldürüldü

Adana

Adana'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Ayağından yaralanan bir şahıs ise, ambulansla hastaneye getirildiği sırada bir saldırgan tarafından öldürüldü. Hastanede saldırıda 3 kişi de yaralandı.

Olay Adana'nın Ceyhan ilçesinde meydana geldi. Gaziosmanpaşa mahallesinde seyir halinde olan Aşkın Acun'un kullandığı 34 PK 4913 plakalı otomobil, kimlikleri henüz belirlenemeyen kişiler tarafından durduruldu. Şüpheliler ellerindeki tabancalarla otomobilde bulunan kişilere ateş ateş etti. Saldırıda sürücü Aşkın Acun ve araçta bulunan Mehmet Gem olay yerinde hayatını kaybetti, Salih Karaokay yaralandı.

YARALIYA AMBULANS İÇİNDE ATEŞ ETTİLER

Yaralı, 112 Acil Servis ekiplerince Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırılmak üzere ambulansa alındı. Hastane önüne getirilen yaralı Karaokay'a, ambulansın içindeyken kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından tekrar ateş edildi. Hastanenin giriş çıkışları kapatılırken, özel hareket polisleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralı Karaokay, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Hastane önündeki saldırıda 2'si hemşire 3 kişi de yaralandı. Hastanenin giriş çıkışları kapatılırken, özel hareket polisleri geniş güvenlik önlemi aldı. Polis ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

Ceyhan Devlet Hastanesindeki işlemleri tamamlanan iki kişinin cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Olayda ölen diğer kişinin ise Kovid-19 testinin pozitif çıktığı ve otopsi işlemleri için Antalya'ya gönderileceği bildirildi.

Kaynak: AA

Adana